Energivejledning

Med den rette energivejledning kan du spare mange penge på energiregning hver evig eneste måned. Hos Bedre Bad - Bedre Energi er vi eksperter inden for energi, og ved hvordan energi kan udnyttes bedst muligt i alle former for ejendomme. Vi tilbyder energivejledning i København S og omegn, men kører også gerne længere for dig. Læs nærmere her på siden omkring, hvad vores energivejledning kan gøre for dig. 

Tal med en professionel energivejleder og få...

  • Et energitjek
  • En helhedsvurdering af ”energitilstanden” ved dit hus
  • En række forslag til at reducere varmeregningen
  • En grøn profil der gavner miljøet

Book et Energitjek

Bestil et Energitjek af en Certificeret Energivejleder og få overblik over, hvordan du kan energiforbedre din bolig med størst muligt udbytte. Fordi sund fornuft og sund økonomi går hånd i hånd. Læs mere om Energitjek her.

Glæd dig – besparelser i vente!

Vi er uafhængig af energiselskaberne, og kan derfor komme med konkrete råd og vejledning til hvordan, du kan spare på energien i din bolig. Besparelser på energien vil oftest også udmønte sig på din varmeregning, og det er vores erfaring, at der tit er store besparelser at hente. Kontakt HM VVS ApS for uddybende information og en energimæssig vurdering af dit hus.

Glæd dig – for vi kan med stor sandsynlighed påvise en række besparelsesmuligheder omkring dit energiforbrug!

Grøn energi 

Kunne du tænke dig, at reducere Co2-udledningen fra din ejendom, så skaber vi også grønne energiløsninger til både private og erhverv. Oftest vil nye energiløsninger betyder store besparelser både i Co2-udledningen, men også på energiregningen. Kontakt os allerede i dag, og hør hvordan vi kan sikre dig en grønnere energiløsning til fremtiden.  

Her kan du blive klogere på, hvor vi også skaber stærke løsninger: