Badeværelser i bedste kvalitet

Vi skaber badeværelser efter dine ønsker og behov

Hos Bedre Bad København er vi blevet eksperter i at skabe unikke badeværelseløsninger, og kender til vigtigheden af et godt og velfungerende badeværelse. I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt - lige fra det helt klassiske til det mest moderne.

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor skal det både være funktionelt og æstetisk pænt. Det skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Med vores erfaring kan vi præsentere dig for de bedste løsninger, og levere et professionelt stykke arbejde til den rette pris - hver gang. 

Skal du have nyt badeværelse, eller skal dit eksistrerende bademiljø have et løft?

Badeværelser er vores speciale, og vi udfører al slags arbejde på dit badeværelse:

  • Nyt badeværelse - fra start til klar til brug
  • Vandinstallation i alle afskygninger
  • Reparationer
  • Udskiftning
  • Renovering, helt eller delsvist
  • Facelift

Er du glad for det badeværelse, du har, men trænger det til en renovering? Så hjælper vi også gerne. Vi tilbyder løsninger inden for badrenovering. Vi afdækker mulighederne efter dine ønsker og behov. Når du har truffet dit valg, styrer vi effektivt hele byggeprocessen.Vi ser frem til i samarbejde med dig at skabe dit nye badeværelse - lige efter dine ønsker og behov.

Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud - du kan ringe til os på 32 55 09 22 med din forespørgsel eller du kan booke tid online, så vi kommer ud og besigtiger dit badeværelse, inden vi giver dig et prisoverslag.

Idéer og inspiration til dig

På disse sider finder du inspiration fra vores anbefalelsesværdige leverandører, og vi forhandler naturligvis alle produkter, der er anvendt i løsningerne. Tjek vores store inspirationsgalleri på nedenstående link, og lad dig inspirere af nogle af vores tidligere badeværelsesløsninger. 

Se galleriet her

Vi leverer holdbare totalløsninger i hele Storkøbenhavn

Vi udfører VVS opgaver i hele Storkøbenhavn - herunder Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Kbh V, Kbh SV, Kbh S, Kbh K, Kbh Ø, Solrød Strand og Frederiksberg.

Læs mere om