Akut VVS døgnvagt i København S

Hvis uheldet er ude - kan du ringe til os døgnet rundt!

Står du med et vvs-problem og har akut brug for hjælp og professionel assistance? Så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad København S uden for normal åbningstider. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt. Du finder telefonnummeret på vores døgnvagt lige her: 41 67 48 76. Hvis du ringer inden for normal åbningstid så find nummeret under "kontakt".

Uanset tidspunktet er du garanteret service i allerhøjeste kvalitet, når du benytter dig af vores døgnvagt. Vi har altid en kompetent og fagkyndig medarbejder, der står klar til at rykke ud ved akutte problemer. Vi rykker ud med det samme, og står klar til at hjælpe i hele hovedstadsområdet, samt resten af Sjælland.

Hos HM VVS er vi garanter for kvalitetsarbejde, der bliver udført korrekt og til tiden. Dette gør sig gældende uanset tidspunktet på dagen. Vores fagkyndige håndværkere rykker ud 24/7 og løser dine problemer - uanset typen. Så står du med en sprængt vandledning midt om natten, og har brug for akut hjælp, så kontakt Bedre Bad København S. Vi kommer ud til din bolig med det samme, og fikser vandledningen. Det samme gør sig gældende med forskellige el og varmeinstallationer. Vi løser problemerne, som de opstår.

Efter at have stået med akutte vvs og eller energiproblemer om natten, er du måske interesseret i at sikre dig, at et lignende scenarie ikke gentager sig. Med os som samarbejdspartnere kan du sikre dig vvs- og varmeinstallationer, som er korrekt installeret og ved interesse udfører vi også jævnlige serviceaftaler. På denne måde kan vi næsten garantere, at intet lignende vil forekomme.

Kompetente medarbejdere uanset tidspunktet

Hos Bedre Bad København S har vi fuld forståelse for, at verden ikke er perfekt skruet sammen. Dette forsøger vi at ændre på, med vores vand, el og varmeinstallationer. Men uheldet kan være ude midt om natten, hvilket kan forårsage uhensigtsmæssige hændelser med de ellers velfungerende installationer. Derfor har vi valgt at tilbyde en døgnservice. Uanset om en vandledning er sprunget, om den lækker eller du oplever problemer med din varmepumpe, så kan du kontakte os og modtage akut hjælp. Ydermere kan du være sikker på, at du modtager hjælp fra en kompetent fagmand. Vi sender kun professionelle håndværkere ud til vores kunder - dette gør sig gældende uanset tidspunktet på døgnet.

Hos Bedre Bad København S - HM VVS er det for os en kerneværdi, at kunden modtager den bedst mulige hjælp. For at kunne opfylde dette, arbejder vi kun sammen med kompetente og fagkyndige håndværkere. Disse dygtige fagfolk er i stand til at ordne ethvert vvs og energirelateret problem uanfægtet af tidspunktet på dagen. Derfor kan du være sikker på at modtage akut hjælp fra en fagmand ,der ved hvad han laver. Med os som samarbejdspartnere kan du sove trygt om natten, med viden om at dit problem er blevet løst. Udover at vores dygtige medarbejder har mange kompetencer fra deres arbejdsliv, så får vi i HM VVS også tilført et væld af ny vvs viden gennem vores medlemskab i den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Herigennem bliver vi holdt opdateret med den nyeste viden indenfor vores fagområder, og kan således møde fuldt opdateret op til alle opgaver. Dette er især vigtigt inden for akut udrykninger, hvor problemer skal løses i en fart. Læs mere om Bedre Bad Kæden her!

Se mere omkring vores fagområder her: