Bedre Bad - Bedre Energi

Badeværelser og bryggers i totalløsning

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi – en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der leverer totalløsninger i badeværelser og bryggers samt alle former for energi- og varmeinstallationer.

Badeværelse og/eller varme

I kraft af vores kædemedlemskab er vi sikret en løbende opdatering af vores faglige viden inden for VVS, energi, ventilation og indeklima.

Det sikrer dig den optimale løsning – uanset om du er privat eller erhvervskunde. Og det gælder uanset om du skal have lavet et flot designet badeværelse eller en løsning indenfor varme, ventilation og indeklima.

Specialviden – og vigtige opgaveområder

Vi løser alle former for almindelige opgaver inden for VVS – men har herudover en række specialer. Hos os kan du få adgang til den seneste viden og nyeste løsninger blandt andet inden for områderne:

Få en snak om varme og badeværelser hos dig!

Bliv orienteret om dine muligheder for grønne energiløsninger og/eller dit personlige badeværelse – vi kommer gerne forbi.

Vi løser opgaver i København S, herunder områderne Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Kbh V, Kbh SV, Kbh S, Kbh K, Kbh Ø, Solrød Strand, Frederiksberg.

Læs mere om