Professionelt VVS-arbejde

HM VVS - når du har brug for en VVS-installatør

Vi løser alle opgaver inden for det traditionelle VVS-arbejde: Fra skiftning af pakninger i vandhaner over installation af brusekabiner til installation af, og service på helt store fjernvarmeanlæg.
Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de VVS-opgaver, vi løser

  • Reparationer og service på vand- og varmeinstallationer
  • Kedelarbejde – herunder udskiftning
  • Skiferarbejde - tag
  • Kviste – inddækninger zink
  • Blik – tag, nedløb og inddækninger
  • Totalløsninger inden for badeværelse og bryggers

VVS-opgaverne omfatter reparation og renovering – men vi har også mange serviceeftersyn, hvor installationer gås igennem og trimmes. Det kan både sikre optimal funktionalitet og besparelser – og sikre mod større nedbrud.

Uanset opgavens størrelse går vi til opgaven med engagement og effektivitet

Vi udfører vores arbejde effektivt, hvilket kommer dig til gode. Derudover er vi af den opfattelse, at ingen opgave er løst, før vi har ryddet op efter os selv. Vi efterlader ingen spor, kun vvs-løsninger som fungere optimalt. 

Ligegyldigt størrelsen af din vvs-opgave, så kan du stole på, at vi kan levere en løsning som matcher dine ønsker. Alle opgaver udført af HM VVS er udført i højst mulig kvalitet, så vi sikre at vores løsninger holder mange år ud i fremtiden. Derfor benytter vi også kun samarbejdspartner, som vi ved efterlever samme høje kvalitetsstandard som os selv. 

VVS-opgaver - brug vores ekspertise

Hos HM VVS tør vi kalde os selv for eksperter indenfor vvs-arbejde. Selv når det gælder installation og projektering af energirigtige varme- og vandinstallationer – lige fra helt store kedler til radiatortermostater og toiletter, så er vi specialister. 

Planlægger du en større renovering af din bolig, så lad HM VVS stå for alt indenfor VVS. Tag os med på råd allerede fra starten, og spar både tid og penge gennem vores ekspertise. Vi tilbyder totalløsninger til dit badeværelse og varme-/energiinstallationer. 

Vi løser opgaver indenfor VVS i København S - herunder Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Kbh V, Kbh SV, Kbh S, Kbh K, Kbh Ø, Solrød Strand og Frederiksberg.

Her kan du blive klogere på, hvor vi skaber stærke løsninger: