Sikre Vandinstallationer med HM VVS

Vandinstallationer skal bare fungere hver gang - dette er vores holdning! Forstil dig et senarie, hvor du endelig for hevet dig ud af den varme dyne, og ind på badeværelset. Her går du med tankerne om et dejligt varmt bad til at starte dagen på. Du tænder for bruseren, og hvad kommer der ud? - Iskoldt vand, som kunne få selv en vinterbader til at søge under den varme dyne igen. Ikke særlig fedt, vel? 

Bruger du HM VVS til dine vandinstallationer, så kan du være sikker på, at du ikke bliver en af dem, som står uden varmt vand en kold vinter morgen. Vi er eksperter, når det gælder alle boligens vandinstallationer og vandsystemer – både når det handler om brugsvand og vand til opvarmning. Sanitet, vandhaner, rørforbindelser til radiatorer, gulvvarme, vand til fjernvarme installationen og så videre: Vi har svarene og løsningerne til alle former for vandinstallationer!

Funktionalitet og økonomi

Udover at projektere og installere, så udfører vi også i stor stil service og kontinuerlige serviceeftersyn – eksempelvis på større fjernvarmeanlæg, hvor præcis indregulering/indstilling er altafgørende både for funktionalitet og økonomi. 

Her kan du blive klogere på, hvor vi også skaber stærke løsninger: