Gulvvarme

Gulvvarme - en energibesparende og økonomisk opvarmningsløsning

Gulvvarme er den perfekte løsning, hvis du vil have ekstra komfort i alle boligens rum.
Du har måske hørt at gulvvarme er en dyr løsning, men det er en myte. Gulvvarme giver en bedre varmefordeling i det enkelte rum end radiatorer gør. Idet gulvvarmen opvarmer et rum nedefra, modsat en radiator, kan temperaturen faktisk sættes lavere. Et rum, som er opvarmet med gulvvarme med en temperatur på 20 grader, føles som 22 grader. Den lavere temperatur sparer både energi og penge.

Etablering af gulvvarme behøves ikke at mene at du også skal have nyt gulv. Alt efter hvilket gulv du har, er det ekstiterende i de fleste tilfælder helt i orden. Da der også findes forskellige former for gulvvarme, skal der også tages stilling til dette. Der findes vandbaseret gulvvarme, elektrisk baseret og den knap så udbredte luft gulvvarme. Umiddelbart er det enten vandbaseret og elektrisk som skal overvejes. Kontakt os for at høre mere omkring dine muligheder!

Flere fordele ved gulvvarme

Nedenfor kan du se fordelene ved gulvvarme:

 • Varme gulve i de kolde måneder
 • Jævn opvarmning
 • Spar penge ved mindre varmeforbrug
 • Energibesparende varmeløsning
 • Større indretningsfrihed uden at skulle tage hensyn til radiatorer

Gode råd ved brug af gulvvarme

Ved brug af gulvvarme er der følgende råd, som kan være gode at følge:

 • Hav ikke for høj temperatur ved trægulve
  • Trægulve trækker sig sammen, når temperaturen er konstant på mere end 27-28 grader.
 • Hold gulvvarmen på en fast temperatur
  • Varmen udnyttes bedst, hvis temperaturen er konstant hele døgnet. Derfor bør du ikke skrue ned for gulvvarmen om natten fx.

Gulvvarme kan tilsluttes forskellige varmekilder

Et gulvvarmesystem kan sluttes til forskellige typer af varmekilder - eksempelvis oliefyr eller naturgasfyr.

 

Du får en særdeles økonomisk og meget miljøvenlig varmeløsning, hvis gulvvarmesystemet tilsluttes en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

Lad os installere din gulvvarme

Det er vigtigt, at gulvvarme-systemet installeres korrekt og derudover skal en autoriseret el-installatør udføre al el-installation. Du kan trygt overlade din gulvvarme-installation til os - vores medarbejderstab består af dygtige og professionelle fagfolk.
Kontakt os for en uforpligtende snak.

Vi installerer gulvvarme i København S, herunder Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Kbh V, Kbh SV, Kbh S, Kbh K, Kbh Ø, Solrød Strand og Frederiksberg.