Ejendomsrenovering og service

Eksperter indenfor ejendomsrenovering

Mangler du en kompetent samarbejdspartner til renoveringen af din ejendom/ejendomskomplekser, så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad København S allerede i dag! Vi udfører renoverings- og servicearbejde på både større ejendomme og ejendomskomplekser. Vores kompetente og fagkyndige medarbejdere har stor erfaring med, at udføre professionelt og korrekt håndværk på større ejendomme.

Grundet, at der på årsbasis kan være tale om et stort antal arbejdstimer i forbindelse med renoveringen af en større ejendom/kompleks, opererer vi med en bestemt prisstruktur på området: Som storkunde - som større ejendomme figurerer under - kan man få en reduceret pris på timelønsarbejde. Dette hænger sammen med, at vi er velvidende omkring det store antal arbejdstimer, som renoveringen af større ejendomme kan optage.

Vi tilbyder ejendomsservice

Udover renoveringen af større ejendomme/komplekser tilbyder Bedre Bad København S, også serviceaftaler. Vi tilpasser serviceaftalen efter vores kunders behov. Ved en serviceaftaler sikrer vi os, at dine installationer i ejendommen alle kører optimalt, og at du får den bedst mulige udnyttelse. Vores dygtige medarbejdere er også mestre i at optimere ejendomme, hvilket i mange tilfælde kan betyde væsentlige besparelser på både varme og elregningen.

Vi kan sørger igennem løbende service for, at din ejendom altid er optimeret. På denne måde kan du sikre dig, at dine installationer bliver professionelt vedligeholdt, hvilket i mange tilfælde kan øge levetiden på installationerne. Vi sætter kun dygtige håndværkere i arbejde, som alle er mestre i, at tilbyde god og korrekt service.

Ring til os og få et godt tilbud på din opgave.

Lyder Bedre Bad København S, som en interessant samarbejdspartner for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Ring til os, og så udarbejder vi et godt tilbud på din aktuelle opgave. Vi tilbyder også gerne råd og professionel vejledning til diverse vvs og varme opgaver forbundet med din ejendom.

Vi lægger stor vægt på altid, at tilbyde vores kunder arbejde i højeste kvalitet. Dette gælder uanset hvilken opgave vi udfører - uanset om det er for små ejendomme eller de helt store lejlighedskomplekser, kan du være sikker på at vi tilbyder den bedst mulige service. Vi udfører vores arbejde i hele Københavnsområdet og det øvrige Sjælland. Vores dygtige medarbejdere rykker ud ved kontakt, og herefter finder vi et godt tilbud på din aktuelle opgave. Undervejs i hele renoveringsprocessen tilbyder vi inspiration og faglig sparring. På denne måde kan vi sikre, at kunden får den absolut bedste løsning. Løsningen bliver tilpasset vores kunders behov, og vi står for alt bøvlet med diverse andre håndværkere.

Herunder kan du læse mere omkring vores forskellige fagområder:

Hos Bedre Bad København S opererer vi inden for en meget bred palette af forskellige vvs, varme og energiopgaver. Herunder kan du læse om de forskellige områder, og få en dybere forståelse af hvad vi laver, og hvad vi kan hjælpe dig med. Vi skaber stærke løsninger inden for ethvert af områderne, og tilbyder de samme områder i forbindelse med renoveringen og eller serviceringen af din ejendom/kompleks.