Hele paletten inden for VVS

Hos Bedre Bad København S - HM VVS udfører vi alle facetter inden for vvs-faget. Vi har en lang række af kompetente medarbejder, der hver især besidder dyb specialviden inden for et eller flere områder. Vores dygtige og fagkyndige medarbejdere udfører vvs opgaver i hele Københavnsområdet og på det øvrige Sjælland. Vælg Bedre Bad København S, som din samarbejdspartner, hvis du er interesseret i en professionel partner. Vi løser altid vvs-opgaverne med en professionel indsats og leverer hver gang et slutresultat i meget høj kvalitet.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe til, med alverdens forskellige vvs opgaver. For HM VVS er ingen opgave for lille eller for stor. Uanset opgavens størrelse går vi til den, med den samme ildhu og engagement. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, og få løst dit projekt. Vi har fokus på, at skabe stærke vvs-løsninger, som holder i længden! Vælg os for at få en en pålidelig samarbejdspartner med fokus på kvalitet og integritet.

Forskellige vvs-opgaver

 

Hos Bedre Bad København løser vi stort set alle traditionelle vvs-opgaver, samt mere avancerede projekter. Vi løser opgaven uanset om, der er tale om et løbende toilet - eller totalrenovering af badeværelset. Vores kompetente medarbejdere har mange erfaringer med alle typer vvs-opgaver. Dette gælder også forskellige arbejdsopgaver inden for blik. Her kan nævnes tag, tagrender og facader, samt kobber og zink arbejde. Vi arbejder også ejendomsrenovering og service.

HM VVS løser også en længere række af forskellige varme og energiopgaver. Her kan bl.a. nævnes: Varmepumper, Varmevekslere, gasinstallationer, fjernvarme og generel energivejledning.  Vi tilbyder en grundig gennemgang af dine nuværende varmeinstallationer og systemer, hvorefter vi komme med råd til eventuelle forbedringer. Der kan være store penge at hente hjem ved en optimering af boligens varmesystemer. Et ineffektivt varmesystem kan mærkes både på temperaturen og på varmeregningen. Dette skyldes, at et ineffektivt varmesystem tager længere tid om at opvarme boligen. For at sikre vores kunder, at deres varmesystemer fungerer optimalt - tilbyder vi en løbende serviceaftale. Ved en serviceaftale kommer vi regelmæssigt og sikrer os, at dine varmeinstallationer kører optimalt.

 

Gennem vores samarbejde med den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, kan vi tilbyde vores kunder et energitjek. Når du booker et energitjek ved Bedre Bad, får du tilsendt en Certificeret Energivejleder til din bolig. Denne laver en helhedsvurdering af energitilstanden i din bolig. Herefter rådgiver energivejlederen dig omkring muligheder for at reducere el og varmeregningen. Det er ofte tilfældet, at vores kunder kan spare mange penge årligt ved en energioptimering af boligen. Denne ender ofte også ud i en “grøn profit”, der gavner miljøet.

Her kan du blive klogere på, hvor vi skaber stærke løsninger:

Herunder kan du læse nærmere omkring de mange områder, hvor Bedre Bad København S skaber gode løsninger. Som det ses spænder vores fagområder bredt, og hvis du er interesseret i en dybere forklaring, så tøv ikke med at kontakte os og få en snak. Vi er altid klar på, at give et godt råd og professionel vejledning. Dette gælder indenfor alle vores fagområder.