Målsætning

Målsætningen for HM VVS ApS er at fremstå som en kvalitetsbevidst VVS-installatør, der leverer kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Hos HM VVS lægger vi stor vægt på at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Samtidigt er det vigtigt for os, at holde vores kunder grundigt informeret omkring arbejdets omfang og pris - dette gør sig også gældende når arbejdet bliver udført på basis af timeløn. Vi sætter kvalitet og god service til vores kunder meget højt hos Bedre Bad København S - HM VVS. Det er en meget vigtigt målsætning for os, at vores kunder føler de får hvad de betaler for. Derfor er alle vores dygtige og fagkyndige medarbejdere fokuseret på, at levere det bedst mulige stykke arbejde - hver eneste gang!

Integritet og ærlighed betyder utroligt meget for os. Det gælder om at skabe forbindelser, med kunderne der gør, at de har lyst til at benytte sig af HM VVS en anden gang. Gennem vores medlemskab i garantiordningen TEKNIQ, og samarbejde med Dansk VVS forsøger vi at give kunderne den bedst mulige service. Ved at være en del af TEKNIQ håber vi at give kunderne en tryg fornemmelse når de handler ved os. Du kan læse mere omkring vores medlemskab i TEKNIQ her.

Totalløsninger

En måde hvorpå vi forsøger at leve op til vores målsætning, “som en kvalitetsbevidst vvs-installatør, der leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser” er i gennem vores totalløsninger. Med totalløsninger menes der, at vi er med i hele processen fra start til slut. Det betyder at vi allerede fra inspirationsfasen står klar med hjælp og rådgivning til dine projekter. Herefter følger vi projektet hvert eneste skridt på vejen mod den endelige løsning. Vi står til rådighed gennem hele processen med gode råd og vejledning. Undervejs tager vi os af alle praktiske opgaver i forbindelse med diverse håndværkere og koordineringen med disse. På denne måde har vi fuld kontrol over, at den løsning vi har solgt kunden bliver udført i allerhøjeste kvalitet. På samme tid betyder det også, at vores kunder kan læne sig tilbage og slappe af. Kunden skal kun fokusere på en enkelt kontaktperson - HM VVS. Vi ordner nemlig alt bøvlet med de forskellige håndværkere som projektet kræver. Når projektet er løst og dit nye fx bad står klart, sørger vi for alt oprydning. Vi forlader først projektet, når kunden kan begynde at anvende sin nye løsning uden videre arbejde. Dette kalder vi fokus på kvalitet hele vejen igennem.

Sikkerhed for VVS-indsats

Hos HM VVS er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi går til alle opgaver med samme engagement. Hos os er du sikret en ordentligt vvs-indsats. Vi går som sagt utroligt meget op i at samtlige opgaver bliver udført i allerhøjeste kvalitet. Dette gør sig gældende uanset om opgaven indebærer totalrenoveringen af et badeværelse, eller serviceringen af et ældre gasfyr.

Udover de førnævnte opgaver tilbyder vi også døgnvagt. For at kunne levere den optimale kvalitet til vores kunder både inden for og uden for åbningstiderne, tilbyder vi akut døgnvagt. Du kan være sikker på at håndværkeren du modtager efter åbningstiderne, er mindst lige så kompetent, som den håndværker du modtager i åbningstiden. Står du og mangler akut døgnhjælp, så læs mere omkring vores døgnvagtservice lige her.

Læs mere om HM VVS her: