Kontakt HM VVS ApS

Kontakt Bedre Bad København S - HM VVS, hvis du står og mangler en professionel VVS-installatør. Du kan kontakte en af vores 2 afdelinger i henholdsvis København S og Solrød. Når du kontakter os er du sikker på at modtage fagkundig hjælp og rådgivning til dit projekt. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at rådgive dig omkring dit aktuelle vvs-projekt, samt til at sørge for installationen for dig.

Vi tilbyder serviceminded sparring omkring alle vores hovedområder, og kan stort set hjælpe med enhver vvs og energi opgave. Vi forstår nødvendigheden af at have en tydelig kommunikation mellem samarbejdspartnere, derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med dine specifikke eller generelle fagspørgsmål. Kontakt os på nedenstående telefonnummer eller udfyld skemaet. Så vender vi hurtigst muligt tilbage, med et svar på din forespørgelse.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde kvalitets service til alle vores kunder. Dette gælder uanset om du har et generelt vvs/energi spørgsmål eller er interesseret i den helt store renovering af badeværelset. Hos Bedre Bad København S kommer kunden altid først. Dette ligger dybt i vores fagkyndige medarbejdere. Kontakt os allerede idag, og sammen gør vi dine ideer til en realitet.

Åbningstider:

mandag07.30-15.30
tirsdag07.30-15.30
onsdag07.30-15.30
torsdag07.30-15.30
fredag07.30-15.00
lørdagLukket
søndagLukket

Afdeling København S

Vores afdeling i København S befinder sig på følgende adresse.

Kongovej 7
2300 København S
Tlf. 32 55 09 22
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Afdeling Solrød:

Herunder finder du relevante informationer omkring vores afdeling i Solrød.

HM VVS ApS  
Aut. VVS-Installatør

John  Louens Hansen

Fyrrevej 30
2680 Solrød Strand
Mobil: 40 53 13 27

Kontakt

Udfyld nedenstående skema, så kontakter vi dig hurtigst muligt angående din forespørgelse.