Vandhane og armatur til badeværelse og køkken

Ny vandhane - husk både funktionalitet og design

En vandhane kan være meget mere end blot en vandhane (som man i VVS-branchen kalder for et armatur). I dag findes der nemlig vandhaner, som ikke bare består af to håndtag til det kolde og varme vand. Der findes nemlig et hav af vandhaner, som både adskiller sig designmæssigt og funktionsmæssigt. Vandhaner til køkken, badeværelse og bryggers kan være vidt forskellige, da der er forskellige behov. I køkkenet kan man have brug for kogende vand let tilgængeligt. På badeværelset er det smart at have en berøringsfri vandhane og vandhanen til bryggerset kan være med en praktisk udtrækstud.

Husk også at dagens vandhaner kan bruges som et designmæssigt element, som faktisk er med til at definere din stil og smag i dit køkken, dit badeværelse og dit bryggers. Og hertil kommer de omtalte specialfunktioner og de forskellige materialer.

Vi forhandler alle former for vandhaner

Hos Bedre Bad HM VVS kan du vælge mellem et stort udvalg af vandhaner til din bolig. Hos os kan du få:

• Vandhane til køkkenet
Vandhane til badeværelse og bryggers
Vandhane til udendørs brug – f.eks. i haven eller i carporten

Hos Bedre Bad HM VVS får du friheden til at vælge, da vi fører stort set alle kendte mærker – også de lidt dyrere og eksklusive mærker som f.eks. Quooker, Grohe og Vola.

Du skal ikke stå og selv bøvle med arbejdet – og når du lader os stå for monteringen af vandhanen, er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en garanti.

Bestil din vandhane og tilbehør i webshoppen

Få overblikket over alle vandhanerne i vores webshop. Vi har samlet det store udvalg af haner til ethvert formål

Husk at vælg Bedre Bad - Bedre Energi København S - HM VVS som leverandør - så sørger vi for levering og montering af din nye vandhane. Skal du have udført et mere omfattende projekt? Det kan vi også klare! Kontakt os på tlf. 32 55 09 22 og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vandhaner i forskellige materialer

Når du skal vælge ny vandhane, så kan du vælge mellem forskellige materialer. Vælg det design og materiale, som passer bedst ind i rummets øvrige design. Vælg f.eks mellem:

  • Vandhane i rustfrit stål
  • Vandhane i krom
  • Vandhane i kobber
  • Vandhane i børstet krom

Blandingsbatterier med forskellige funktioner

Med blandingsbatteriet (vandhanen) kan du ved køkkenvasken, ved badeværelsets håndvask og ved bruser/badekar på badeværelset blande det varme og kolde vand.

Mens det gamle batteri har to håndtag til blandingen, så har moderne blandingsbatterier ofte kun et enkelt greb, der kan regulere forholdet mellem det kolde og varme vand. To af flere funktioner:

  • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på hanen.
  • Termostatstyret: Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring. 

Godkendte vandhaner

Et blandingsbatteri/en vandhane må kun sælges i Danmark, hvis det er VA-godkendt. For at blive godkendt skal blandingsbatteriet overholde grænseværdierne for udledning af cadmium og bly.

 Det har desværre vist sig, at der sælges billige og ikke-godkendte blandingsbatterier på markedet. Hvis der udledes for store mængder tungmetal i drikkevandet, så kan det faktisk udgøre en sundhedsmæssig risiko.

Løber din vandhane?

Hvis din vandhane drypper, kan det koste op til 2.500 kr. om året!

I starten er det kun et enkelt dryp fra din vandhane, men hvis du ikke gør noget ved det, så bliver det kun værre. Få udskiftet vandhanen eller pakningerne – kontakt HM VVS ApS - København S. Hvis vandhanen løber hurtigt, kan du altså ende op med en ekstra vandregning på over 2.500 kr.

Hvis din vandhane ikke holder tæt, har vi også mulighed for at komme og udskifte pakningen, så du ikke skal døje med den utætte armatur, der drypper hele tiden.

Ring på 32 55 09 22, hvis din vandhane eller dit toilet løber, eller book en vvs-installatør online, så kommer vi ud og ser på din vandhane.

Vi leverer totalløsninger til badeværelser i hele København og omegn

Vi monterer og servicerer vandhaner i Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Solrød Strand, Frederiksberg samt København Øst, Vest, Syd, Nord og ikke mindst centrum.

Læs mere om