Mangler du et nyt Toilet?

Mange designs og funktionaliteter 

Hos Bedre Bad har vi et bredt udvalg af nye toiletter til din bolig. Faktisk har udvalget aldrig været større! Der findes i dag mange funktioner til et toilet, og hos Bedre Bad er vi klar til at rådgive dig, så du får lige præcis det toilet som passer dig bedst. 

Alle ønsker et personligt badeværelse – med sin helt egen udformning og indretning. Toilettet skal naturligvis også passe designmæssigt ind i og være med til at understøtte det ønskede udtryk.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi København S - HM VVS giver vi dig flere valgmuligheder.

Bestil dit nye toilet og tilbehør i webshoppen

Se vores store udvalg af toiletter, matchende toiletsæder og cisterner i vores webshop.

Husk at vælg Bedre Bad - Bedre Energi København S - HM VVS som leverandør - så sørger vi for levering og montering af dit nye toilet. Skal du have udført et mere omfattende projekt? Det kan vi også klare! Kontakt os på tlf. 32 55 09 22 og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Toiletter – stående eller væghængte

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med duschfunktion?

Hos HM VVS rådgiver vi dig om de forskellige løsninger og de fordele, som de byder på.

Toiletter med udvidede funktioner

Hos HM VVS kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner, som automatisk dosering i skylleknappen som standard – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.:

  • Toilet med vandsparefunktion
    Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare både vand og penge hvert år.
  • Toilet med berøringsfri skyl
    Udskylning sker ved at føre hånden over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer skyllefunktionen. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret.
  • Toilet med dusch-funktion
    Med de nye toiletter fra Geberit er der taget hul på en helt ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Mit toilet løber - hvad gør jeg?

Hvis dit toilet løber, kan det koste op til 10.000 kr om året i spildt vand. Løber dit toilet, er det derfor vigtigt, at du reagerer, så snart du finder ud af det. Du kan nemlig risikere, at dit toilet løber så lidt, at du ikke kan se eller høre det - og alligevel kan du ende med en ekstra vandregning på 2.500 kroner på et år. Det svarer til den pris, du skal give for et nyt, moderne og økonomisk toilet.

Hvis uheldet er ude så kan du høre det ved at der er uro i kummen. Der kan løbe op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken. Det svarer til vand for 10.000 kr. Du kan tjekke dit eget toilet efter, dog husk at slukke for vandet til toilettet. Ellers er den sikre løsning altid en autoriseret VVS-installatør.

Kontakt os

Kontakt os, hvis cisternen løber. Det kan være, at det er nok at skifte pakningen, eller måske er det et helt nyt toilet, du har brug for. Vi står klar til at vejlede dig

Ring på 32 55 09 22, hvis dit toilet løber, eller book en vvs-installatør online, så vi kommer ud og ser på toilettet.

Vi udfører VVS-arbejde i Storkøbenhavn

Bor du i eller i nærheden af Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Kbh V, Kbh SV, Kbh S, Kbh K, Kbh Ø, Solrød Strand, Frederiksberg, kommer vi gerne ud til dig og reparerer dit toilet eller installerer et nyt. Hvis dit problem ikke er beskrevet ovenfor, så tøv ikke med at ringe og spørge os til råds - vi har mange års erfaring og kan efterhånden løse ethvert problem inden for VVS.

Læs mere om